Ce facem

BRĂȚĂRI CU BĂNUȚI AUR ȘI ARGINT

BRĂȚĂRI CU BĂNUȚI DE AUR ȘI ARGINT

Brățăra este un accesoriu modern purtat atât de bărbați cât și de femei. Kara vă prezintă o varietate largă de brățări atât din aur cât și din argint.

kara® vă pune la dispoziție o gamă diversificată de bănuți din Argint 925 și Aur 585 realizați atât la dimensiuni standard de 14 mm, 18 mm și 22 mm precum și la orice dimensiune dorită de client.

Oferim totodată, la cererea clientului, gravare preferențială atât față cât și față-verso cu font și/sau simbolul solicitat de client.

Brățările sunt disponibile cu lanț de argint sau de aur, cu șnur împletit sau cu șnur simplu. Atât șnururile împletite cât și cele simple sunt disponibile în 16 culori după cum urmează: roșu, vișiniu, roz, purpuriu, violet, mov, turcoaz, bleumarin, albastru petrol, verde, kaki, galben, cafeniu, maro, negru și alb.

COLIERE CU BĂNUȚI DE AUR ȘI ARGINT

Colierul – un cadou perfect pentru orice femeie. Colierele kara® pot fi purtate atât la ținute simple cât și la rochii de seară.

kara® vă pune la dispoziție o gamă diversificată de bănuți din Argint 925 și Aur 585 realizați atât la dimensiuni standard de 14 mm, 18 mm și 22 mm precum și la orice dimensiune dorită de client.

Oferim totodată, la cererea clientului, gravare preferențială atât față cât și față-verso cu font și/sau simbolul solicitat de client.

Colierele au un lănțișor de 45 cm (40 cm + 5 cm prelungire).

COLIERE BĂNUȚI AUR ȘI ARGINT

BRĂȚĂRI PERSONALIZATE CU NUME DIN AUR ȘI ARGINT

BRĂȚĂRI PERSONALIZATE CU NUME DIN AUR ȘI ARGINT

kara® vă pune la dispoziție o gamă variată de brățări personalizate cu orice combinație de litere din alfabetul latin și simboluri.

Brățările personalizate pot fi realizate cu scris caligrafic, decupate în plăcuță, sub formă de brățară cu lanț de argint sau aur, sau sub formă de brățară cu șnur împletit sau șnur simplu. Atât șnururile împletite cât și cele simple sunt disponibile în 16 culori după cum urmează: roșu, vișiniu, roz, purpuriu, violet, mov, turcoaz, bleumarin, albastru petrol, verde, kaki, galben, cafeniu, maro, negru și alb.

Atât fontul folosit la realizarea acestora cât și forma și dimensiunile bijuteriei pot fi alese de către client.

Brățările sunt executate din Argint 925 sau Aur 585.

COLIERE PERSONALIZATE CU NUME DIN AUR ȘI ARGINT

kara® pune la dispoziția dumneavoastră o gamă variată de coliere personalizate cu orice combinație de litere din alfabetul latin și simboluri.

Colierele sunt executate din Argint 925 sau Aur 585, lănțișorul având o lungime de 45 cm, 40 cm + 5 cm prelungire. 

Atât fontul folosit la realizarea acestora cât și forma și dimensiunile acestora pot fi alese de către client. 

Toate colierele sunt livrate într-o cutie elegantă, putând fi cadoul perfect pentru orice femeie.

COLIERE PERSONALIZATE CU NUME DIN AUR ȘI ARGINT

BRĂȚĂRI FIGURINE AUR ȘI ARGINT

BRĂȚĂRI CU FIGURINE DIN AUR ȘI ARGINT

kara® vă pune la dispoziție o gamă variată de figurine din Argint 925 și Aur 585, alese atât dintre modelele atent făurite de către bijutierii nostri cât și produse la cererea clientului.

Figurinele din argint se pot realiza sub formă de brățară cu lanț de argint sau aur, brățară cu șnur împletit sau sub formă de brățară cu șnur simplu.

Atât șnururile împletite cât și cele simple sunt disponibile în 16 culori după cum urmează: roșu, vișiniu, roz, purpuriu, violet, mov, turcoaz, bleumarin, albastru petrol, verde, kaki, galben, cafeniu, maro, negru și alb.

COLIERE CU FIGURINE DIN AUR ȘI ARGINT

kara® vă pune la dispoziție o gamă variată de figurine din Argint 925 și Aur 585.

Figurinele din argint se pot realiza sub formă de coliere, cu un lănțișor de 45 cm, respectiv 40 cm + 5 cm prelungire.

Acestea pot fi alese atât dintre modelele atent făurite de către bijutierii nostri cât și produse la cererea clientului.

COLIERE FIGURINE AUR ȘI ARGINT

BIJUTERII ARGINT PERSONALIZATE CU LITERE ZIRCONIU

BIJUTERII DIN ARGINT PERSONALIZATE CU LITERE Și pietre ZIRCON

kara® vine în întâmpinarea dumneavoastră cu posibilitatea de adăugare la bijuteriile personalizate a unei game variate de pietre zircon de 0,011 karate și diferite culori.

Acestea pot fi adăugate la toate produsele personalizate realizate în atelierele kara® (coliere și brățări personalizate cu nume, coliere și brățări cu figurine, coliere și brățări cu bănuți etc.) atât din Argint 925 cât și din Aur 585.

PALETA DE CULORI: roșu (KR100), roz (KR102), purpuriu (KR103), violet (KR104), mov (KR105), turcoaz (KR106), bleumarin (KR108), verde (KR109), galben (KR111), cafeniu (KR112), alb (KR115), negru (KR114).

VERIGHETE DIN ARGINT

Pentru că ne dorim să fim alături de tine în momentele importante din viața ta îți punem la dispoziție o colecție unică de verighete atent făurită din Argint 925.

Gama de verighete kara® cuprinde modele simple sau cu motive, cu pietre de zircon, color sau suflate cu aur. Pe modelele care suportă operațiuni de gravare, la cererea clientului, oferim gravare atât interioară cât și exterioară cu litere de tipar sau caligrafice. 

Verighetele sunt disponibile în mărimi cuprinse între 6(46) și 35(75) Și, pentru că cel mai mic detaliu contează, verighetele sunt ambalate în cutii elegante și punguțe personalizate.

În colecția noastră se regăsesc 16 modele variate pentru a putea acoperi nevoile clienților.

VERIGHETE ARGINT

Inele de logodnă din argint

INELE DE LOGODNĂ DIN ARGINT

Lucrate manual cu dedicare și devotament, inelele de logodna de la kara® sunt unice, suprinzând o poveste de dragoste adevărată.

Pentru o cerere în căsătorie de neuitat descoperă colecție de inele de logodnă din Argint 925 oferită de kara®. Gama cuprinde inele simple sau cu model, cu pietre de zircon, color sau suflate cu aur.

Având în vedere că inelul de logodnă trebuie oferit într-o formă cât mai plăcută persoanei iubite, toate inelele sunt ambalate în cutii elegante sau săculeți personalizați.

Ce facem

Bijuterii din aur și argint
produse manual în atelierele
Kara din Alba Iulia

CEASURI

kara® este unic importator al ceasurilor Doliche disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, forme și culori atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Pentru că ceasurile sunt un accesoriu elegant și de neînlocuit într-o lume în continuă mișcare, kara® vine în intâmpinarea dumneavoastră cu o colecție variată de modele potrivite în situații diverse și asortate cu tinute masculine și feminine, sport, casual sau elegante.

CEASURI

ACCESORII

ACCESORII

Ne place să ne ocupăm în cel mai mic detaliu de imaginea produselor noastre pentru a crea o primă impresie minunată

  • Accesorii și pachete de prezentare pentru bijuterii personalizate
  • Display colier și brățări cu nume;
  • Display brățări și nume cu bănuț;
  • Display litere pentru brățări și coliere;
  • Display coliere și brățări personalizate;
  • Display verighete din argint.
  • cutii personalizate pentru bijuterii in diverse forme, mărimi și materiale.

LEGISLAȚIE

Marcare

Toate bijuteriile kara® sunt poansonate cu marcă de titlu, marcă de garanție proprie si marcă de certificare ANPC.

 

Certificate de Conformitate

Toate bijuteriile achiziționate sunt însoțite în mod obligatoriu de Certificate de Conformitate.

 

Consultanță juridică

kara® vă stă la dispoziție și vă asigură, după caz, informații și consultanță juridică în domeniul comerțului bijuteriilor.