Cine suntem

Kara Jewelry

MAI MULT DE 15 ANI DE EXPERIENȚĂ ȘI PESTE 200 DE PARTENERI ÎN ROMÂNIA

După ani de tradiție și experiență acumulată în atelierele de producție din Orientul Apropiat, alături de cei mai prestigioși făurari, kara® a intrat pe piața românească În anul 2008. kara® deține ateliere de producție proprii și/sau partenere în Istanbul (Turcia) pentru realizarea bijuterilor de serie din aur și argint și în Alba Iulia (România) pentru realizarea bijuteriilor personalizate din aur și argint.

Pe parcursul anilor kara® a cunoscut o dezvoltare constantă și a reușit să devină unul dintre cei mai importanți distribuitor și producători autohtoni de bijuterii din aur și argint în regim en-gross.

Pentru a răspunde nevoilor pieței, pe lângă bijuteriile produse în atelierele proprii, kara® actualizează periodic stocurile prin importuri consistente, astfel pune la dispoziție cea mai mare varietate de bijuterii din aur de pe piața romanească dinsponbile în regim en-gross în showroom-ul deschis în Alba Iulia.

KaraVIP

KaraVIP

karaVIP

kara® vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un sistem modern și ușor de folosit, disponibil online atât de pe computer cât și de pe smartphone, menit a fluidiza și eficientiza procesul de comandă al bijuteriilor dorite.

Comandă rapid* și simplu prin platforma unică, securizată și exclusivă a clienților kara®.

KaraVIP - www.karavip.ro

 

*Timp estimat pentru plasarea comenzii: 2 minute.

Echipa

Resul KARABACAK
Resul KARABACAK
CEO / Director general
Cristina KARABACAK
Cristina KARABACAK
Director Strategie și Dezvoltare
Recep Karabacak
Recep KARABACAK
Director Kara (Turcia)
Oana POP
Oana POP
Director comercial